Cum poți ajuta?

Sonsorizări și donații

Dacă doriți să vă alăturați Asociației ”D`ale Cetățeanului”, puteți face acest lucru sponsorizând activitatea noastră sau să faceți donații. Puteți să ne oferiți acest sprijin pentru unul dintre proiectele pe care le derulăm sau pentru întreaga activitate.

Puteți fi la curent cu proiectele noastre,  proiecte care au nevoie de sprijinul dumneavoastră, urmărind secțiunea de Proiecte sau Stiri de pe site.

De asemenea, ne puteţi contacta la adresa de e-mail leonardo.tonitza@yahoo.com , pentru a discuta despre posibilitățile de a dezvolta împreună proiecte care să deservească scopului nostru organizațional.

Sponsorizând un proiect social-cultural, societățile comerciale își pot deduce un procent din impozitul pe profit datorat statului. Avantajul dumneavoastră constă într-un control mai mare asupra unei părți din banii pe care îi datorați statului, știind, de exemplu, că suma va merge direct către un program socio-cultural pe care doriți să-l susțineți.

 

Voluntariat

Asociației ”D`ale Cetățeanului” deschisă pentru colaborarea cu voluntari, persoane proactive, dornice să se implice în proiecte noastre. De aceea, ne dorim să avem alături voluntari care să sprijine activitatea noastră și să ne ajute în implementarea proiectelor noastre.

Dacă vrei să te numeri printre voluntarii Asociației ”D`ale Cetățeanului” , așteptăm CV-ul tău și/sau mesaj pe adresa leonardo.tonitza@yahoo.com

 

Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit

Dacă dorești să ne sprijini redirecționând 2@ din impozitul tau pe venit parcurge următorii pași:

Descarcă formulare:
  • dacă ai înregistrat venituri din salariu sau pensie descarcă FORMULARUL 230
  • dacă ai realizat venituri din activități independente descarcă DECLARAȚIA UNICĂ

Completează Formularul 230 sau Declarația unică

Durata de completare a formularului este de aproximativ 3 – 5 minute.

Depune Formularul sau Declarației
  • Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin postă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual (SPV)” 
  • Mai multe detalii privind Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) de care aparțineți cu domiciliul găsiți la secțiunea Administrare contribuabili